Ingrediente: 1 kg piept curcan, dovlecei, morcovi, ardei gras, ardei iute, vinete, vegeta, patrunjel, dafin si oregano, o lingura ulei
Calorii: curcanul 140 kcal/ 100 g si legumele max 50 kcal/100 g
Pret: 40 lei, 4-6 portii
Dureaza o ora.
Se taie carnea in cuburi maricele, se ung cu ulei si se pun in tava. Apoi se presara vegeta peste ele si se acopera cu folie de aluminiu. Se pune in cuptor la foc mic.
In acest timp se pregatesc legumele (se spala, curata si se taie in cuburi).
Se scoate carnea si se pun in tava si legumele. Se mai pune putin patrunjel, dafin, oregano si vegeta. Se acopera la loc si se mai lasa la foc mic 45-60 de minute. Merge cu o salata de varza.
Calorii: curcanul 140 kcal/ 100 g si legumele max 50 kcal/100 g
Pret: 40 lei, 4-6 portii
Dureaza o ora.
Se taie carnea in cuburi maricele, se ung cu ulei si se pun in tava. Apoi se presara vegeta peste ele si se acopera cu folie de aluminiu. Se pune in cuptor la foc mic.
In acest timp se pregatesc legumele (se spala, curata si se taie in cuburi).
Se scoate carnea si se pun in tava si legumele. Se mai pune putin patrunjel, dafin, oregano si vegeta. Se acopera la loc si se mai lasa la foc mic 45-60 de minute. Merge cu o salata de varza.
Comentarii
Trimiteți un comentariu