Orez cu legume si pui, ingrediente: orez integral, morcovi, masline, fasole verde, o ceapa mica, doua linguri ulei, patrunjel, sare, piper si un piept de pui.
Calorii: 175 kcal/ 100 g
1. Se lasa orezul la inmuiat 12 ore (nu e obligatoriu, doar se fierbe mai mult)
2. Se fierbe orezul 45 de minute pana scade.
3. In acelasi timp se taie legumele si puiul.
4. Se caleste putin orezul in ulei, apoi se adauga carnea, legumele si maslinele.
5. Se adauga apa cat sa le cuprinda, se acopera si se lasa la foc mic (15 minute). Amestecati din cand in cand. Dupa aceea se ia capacul, se mareste flacara si se mai lasa pana cand scade. Se amesteca pentru a nu se prinde sau arde.
6. Se adauga patrunjelul si se face o salata de varza.
Crispy strips in 15 minute. Ingrediente jumatate piept pui, 1-2 oua, fulgi porumb, sare si piper, putina faina, ulei.
1. Se maruntesc fulgii de porumb, se bat doua oua si se pune in ele sare piper si faina.
2. Se taie pieptul in fasii si se da prin oua si apoi prin fulgii maruntiti si apoi se prajesc 5-10 minute in ulei incins.
(pentru varianta lunga, mai intai se pun la marinat bucatile de pui cateva ore (cam 6) in usturoi strivit, ulei masline, putina apa, sare si condimente rosii si iuti).
Calorii: 175 kcal/ 100 g
1. Se lasa orezul la inmuiat 12 ore (nu e obligatoriu, doar se fierbe mai mult)
2. Se fierbe orezul 45 de minute pana scade.
3. In acelasi timp se taie legumele si puiul.
4. Se caleste putin orezul in ulei, apoi se adauga carnea, legumele si maslinele.
5. Se adauga apa cat sa le cuprinda, se acopera si se lasa la foc mic (15 minute). Amestecati din cand in cand. Dupa aceea se ia capacul, se mareste flacara si se mai lasa pana cand scade. Se amesteca pentru a nu se prinde sau arde.
6. Se adauga patrunjelul si se face o salata de varza.
Crispy strips in 15 minute. Ingrediente jumatate piept pui, 1-2 oua, fulgi porumb, sare si piper, putina faina, ulei.
1. Se maruntesc fulgii de porumb, se bat doua oua si se pune in ele sare piper si faina.
2. Se taie pieptul in fasii si se da prin oua si apoi prin fulgii maruntiti si apoi se prajesc 5-10 minute in ulei incins.
(pentru varianta lunga, mai intai se pun la marinat bucatile de pui cateva ore (cam 6) in usturoi strivit, ulei masline, putina apa, sare si condimente rosii si iuti).
Comentarii
Trimiteți un comentariu