Ingrediente: fasole boabe, morcov, telina, ceapa, ardei gras, dovlecel, leustean, cimbru, doua linguri ulei, vegeta, bulion, bors.
Calorii: 100 kcal/ 100 g
1. am pus fasolea la inmuiat cateva ore (6-12) inainte de fierbere.
2. am fiert fasolea in trei ape timp de o ora.
3. in ultima apa in care fierbe fasolea (care devine ciorba) se adauga legumele taiate, vegeta si piper sau un ardei iute tocat.
4. dupa ce au mai fiert toate cel putin o jumatate de ora, se adauga doua linguri bulion, ceapa calita si borsul (daca e uscat se pune direct, daca e lichid se clocoteste mai intai).
5. le-am mai lasat 5-10 minute si apoi am adaugat cimbru si leustean (daca puneti verdeata uscata, se adauga cu 5 minute inainte de a stinge focul).
Calorii: 100 kcal/ 100 g
1. am pus fasolea la inmuiat cateva ore (6-12) inainte de fierbere.
2. am fiert fasolea in trei ape timp de o ora.
3. in ultima apa in care fierbe fasolea (care devine ciorba) se adauga legumele taiate, vegeta si piper sau un ardei iute tocat.
4. dupa ce au mai fiert toate cel putin o jumatate de ora, se adauga doua linguri bulion, ceapa calita si borsul (daca e uscat se pune direct, daca e lichid se clocoteste mai intai).
5. le-am mai lasat 5-10 minute si apoi am adaugat cimbru si leustean (daca puneti verdeata uscata, se adauga cu 5 minute inainte de a stinge focul).
Comentarii
Trimiteți un comentariu