Reteta de post, aproximativ 200 kcal pe 100 g, bogata in proteine.
Ingrediente: Naut 500 g, susan, ulei, patrunjel, salata, ceapa verde si otet.
|
se servesc ca aperitiv pe biscuiti integrali |
In primul rand nautul trebuie lasat in apa peste noapte, a doua zi se fierbe foarte bine, eu am schimbat apa de vreo doua ori si ca durata doua-trei ore. Se strecoara de apa si se pastreaza pentru a se pasa mai usor nautul si pentru a fi mai cremos. Susanul se caleste un minut si apoi se adauga peste susan nautul fiert.Se amesteca si se paseaza amestecul de naut fiert, susan, ulei, sare si piper si e gata. Eu am mancat cu salata, ceapa verde si otet (salatica cu otet este foarte importanta pentru gust si se potriveste de minune).
|
aici am adaugat la amestec niste zeama in care a fiert nautul pentru a obtine ceva mai cremos |
|
Comentarii
Trimiteți un comentariu